Roman Urty
Image default
Business

Scheiding omgeving Tiel met hulp van De Mare Mediation

De Mare Mediation staat u bij tijdens uw scheiding wanneer u in de omgeving van Tiel woont. Alles rondom uw scheiding regelen, is wellicht het moeilijkste dat u in uw leven tot dan toe heeft moeten doen. Bij een scheiding komt nogal wat kijken. Er moet veel geregeld worden. Tijdens de bemiddeling gaat het erom dat u en uw aanstaande ex-echtgeno(o)t(e) uw eigen echtscheiding bepalen en wat het beste is voor u beiden en het allerbelangrijkste, uw kinderen. Scheiden in Tiel met De Mare Mediation.

Scheiding Tiel op neutraal terrein

Wanneer u De Mare Mediation in Tiel inschakelt vanwege een op handen zijnde scheiding tussen u beiden, is het belangrijk elkaar te ontmoeten op neutraal terrein. Met de hulp van de professionals werkt u samen aan de problemen die u moet oplossen, zodat u beiden uw huwelijk zo vriendschappelijk en kosteneffectief mogelijk kunt beëindigen. Het gaat onder meer, maar niet uitsluitend, om de volgende kwesties:

  1. Verdeling van onroerend goed (activa/passiva)

  2. Voogdij en ouderschap

  3. Financiële ondersteuning (alimentatie)

  4. Pensioenen

Flexibel en vertrouwelijk

Bemiddeling bij een scheiding is flexibel en vertrouwelijk. Het geeft u en uw echtgenoot de gelegenheid om eventuele conflicten, naast u neer te leggen zodat u als volwassenen met elkaar kunt samenwerken. Dit is uiterst belangrijk als u kinderen hebt. Voor, tijdens maar zeker ook na uw scheiding is samenwerken belangrijk als u samen voor u kinderen wilt blijven zorgen. Bemiddeling zorgt voor communicatie tussen het echtpaar, die vervolgens gebruikt kan worden als er problemen met betrekking tot de kinderen moeten bespreken. Gebrek aan communicatie kan een van de belangrijkste redenen zijn geweest voor uw echtscheiding. Bemiddeling heeft de mogelijkheid om u beiden te leren om weer met elkaar te communiceren, al is het maar omwille van de kinderen. Soms hebben gescheiden koppels daardoor na hun scheiding zelfs een betere relatie dan tijdens hun huwelijk. Een scheidingsmediator is neutraal en “werkt” voor geen van beide ouders. Dat betekent dat de bemiddelaar aan geen van beide partijen advies kan geven. Ze moeten hoe dan ook neutraal blijven.

U beslist

Bemiddeling is vrijwillig. Het gaat alleen zo lang door als u alle drie – u, uw echtgenoot en de bemiddelaar – wilt. Bemiddelingen kunnen wekelijks, om de twee weken, maandelijks of hoe vaak u wil. U beslist. klik hier voor meer info >>

 

Related Posts

Toepassing van een schuifpoort

Hoog in Google | SAM Online Marketing

Hoogglans tv meubels