Roman Urty
Image default
Business

Soorten visitekaartjes

Voor je bedrijf of voor jouw persoonlijk zijn er veel verschillende soorten visitekaartjes. Je hebt veel verschillende lettertypes, stijlen en kleuren waardoor elk kaartje er ook heel anders uit ziet.

Een bedank kaartje

Waar een echt visitekaartje wel een beetje uit de tijd begint te raken, is dit weer helemaal in. Bij een bestelling van je bedrijf doe je een kaartje met daarop je logo, je gegevens en een leuk bedankje. De een kiest ervoor om een kortingscode te geven, en de ander houdt heb bij een bedankt voor je bestelling. Je kan hem leuk maken met foto’s, je logo, de kleuren van het kaartje in je huisstijl etc. Er zijn genoeg mogelijkheden voor dit kaartje.

Het ouderwetse visitekaartje

Een wat ouderwetser kaartje, en voor bij bestellingen van je bedrijf te doen misschien wat minder maar wel ontzettend handig om aan je connecties te geven. Je gegevens, logo, functie het staat er allemaal op en zodra jij met iemand in gesprek bent kan je door middel van dit kaartje makkelijk je gegevens uit wisselen. Ook voor dit kaartje zijn de opties weer eindeloos qua design en vormgeving.

Een online visitekaartje

Misschien wel eentje die echt van deze tijd is. Het is geen kaartje dat je ergens bij kan geven, maar een link. Nu hoor ik je zeggen hoe kan een link nou mijn visite kaartje zijn? Ik heb het over een link naar jouw website. Voor werkgevers, je LinkedIn, en voor tijdens sollicitaties bestaat er geen beter visitekaartje dan je site. Hierop kan je van alles kwijt over jezelf, je leven, je ervaring en noem het maar op. Je kan een professionele website laten maken, of je kan dit zelf doen. Dit kost wat meer tijd en energie, maar heeft wel het prijskaartje als voordeel. Ben je niet zo creatief aangelegd, ben je niet zo goed in vormgeving maar wil je wel zo’n online visitekaartje? Neem dan een kijkje op de site van Edit4u. Bij Edit4u kan je een website laten maken, zodat jij van een mooi en professioneel online visitekaartje gebruik kan maken.

 

https://www.edit4u.nl/