Roman Urty
Image default
Business

Stap nu over op LED verlichting!

Veel mensen hebben de overstap al gemaakt, maar er is ook een groot aantal mensen dat nog achterblijft wanneer we het hebben over de overstap naar LED lampen. Tegenwoordig zie je steeds vaker dat mensen de overstap maken naar LED verlichtingen. En dit is ook zeker een hele verstandige keuze! Deze nieuwe verlichtingstechniek is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Veel mensen gebruiken LED lampen in huis, maar ook bedrijven zien steeds vaker in wat de voordelen zijn van LED lampen en verlichtingen.

Er zijn veel verschillende armaturen die voorzien zijn van LED verlichting. Denk bijvoorbeeld aan buis verlichting, tank verlichting of zaklampen. Maar ook looplampen en spotjes zijn vaak voorzien van LED verlichting. Denk daarnaast ook eens aan een LED lichtbalk.

Wat zijn de voordelen van LED verlichting?

LED lampen bieden erg veel voordelen. Zo is de lichtcapaciteit van LED verlichting vele malen groter dan die van gloeilampen en TL lampen. Daarnaast zal de overstap naar LED ook aanzienlijk schelen in het kostenplaatje. LED lampen zijn namelijk erg besparend op de energierekening. Wat ook een groot voordeel van LED lampen is, is dat deze niet extreem heet worden. Het kan zijn dat je bijvoorbeeld een led van positie wil laten veranderen, omdat deze de verkeerde richting op schijnt. Wanneer de lamp dan al enige tijd aan staat word deze erg warm, waardoor je de lamp niet vast kunt pakken. Met LED lampen heb je hier geen last van! Deze lampen worden niet extreem heet, waardoor je ze ter aller tijde vast kunt pakken.

Weer een ander voordeel van LED lampen is dat deze in zowel warm als koud licht verkrijgbaar zijn. Warm licht is een beetje oranje achtig, terwijl koud licht meer iets weg heeft van blauw. Warm licht staat knus en gezellig, terwijl koud licht modern en strak staat. Dit licht is te vergelijken met daglicht.

http://zone-atex.nl/led-verlichting/

Related Posts

Schouten Advocaten is expert op veel verschillende gebieden van het Nederlands recht

Drie redenen om whiskey glazen cadeau te geven.

Loodgieter Noordwijk