Roman Urty
Image default
Business

Stukadoor Doorn, wat kan deze zoal?

Waar mensen veelal als eerste aan denken bij ‘Stukadoor Doorn’ of het woord ‘stucwerk’ is over het algemeen: barokke kerken die overladen zijn met kroonlijsten en engelen! Stucco is de naam die wordt gegeven aan alle plastic vormen van versieringen – van getekende profielen tot vrijstaande ornamenten. Nadat tempels al in de oudheid met stucwerk waren versierd – bijvoorbeeld in Egypte, Kreta of Griekenland – bereikte het gebruik van stucwerk zijn hoogtepunt in de barokke en rococo periode. Omdat goed stucwerk het esthetische effect van een kamer of gebouw aanzienlijk kan verhogen, is stucwerk gelukkig alweer enige tijd in de mode.

De juiste uitstraling

De gevel is het visitekaartje van uw huis, en de stukadoor Guy Munneke in Doorn zorgt voor het juiste stucwerk waardoor uw huis of bedrijf een individuele uitstraling krijgt. Stuc heeft een breed scala aan voordelen. Het beschermt de buitenmuur tegen weersinvloeden en tegelijkertijd kan vocht van binnen naar buiten worden afgevoerd.

Stucwerk als decoratieve afwerking

De trend van behang naar de meer decoratieve vormgeving van plafonds en wanden met stucwerk is overal te voelen en te ervaren. Wie bijzonder veel belang hecht aan meer woongenot, zal enthousiast zijn over de mogelijkheden die je met stucwerk hebt. De spateltechniek geeft het oppervlak een onnavolgbare individuele uitstraling. Creatief uitgevoerde gestucte muren laten de wand vandaag de dag, afhankelijk van de lichtinval, weer tot leven komen en er ontstaat een indrukwekkend kleurenspel. Creëer een speciale sfeer met Guy Munneke.

Een goede gietvloer is een belangrijk aspect van de woning

De gietvloer heeft het voordeel dat deze over een groot oppervlak zonder voegen kan worden gelegd. Het is bijzonder geschikt voor gebruik binnenshuis. De gietvloer is geschikt voor nieuwe, verbouwde en oude gebouwen. Het wordt al lang gebruikt, vooral voor renovatiewerkzaamheden. Het is ook ideaal voor alle vloerverwarmingssystemen en garandeert een optimale contactgeluids- en warmte-isolatie. Welke dekvloer voor uw wensen de juiste is, kan in een persoonlijk gesprek nader worden toegelicht.

Guy Munneke adviseert u graag op vakkundige wijze om zodoende de optimale oplossing voor uw gebouw te vinden. Bel hem op en maak gerust een eerste vrijblijvende afspraak.