Roman Urty
Image default
Business

Industriele tafel, industriele tafels,Industriele eettafel op maat

Taffe, industrieël design

Bij taffe industiële tafels worden tafels op maat gemaakt, hierbij gebruikt taffe stalen tafel onderstellen en Eiken tafelbladen of wagonplanken tafelbladen. U kunt een tafel uitkiezen tussen het online aanbod op taff.nl en deze kunt u op elke gewenste maat bestellen.

Taffe, Tafels op maat

Niet alleen voor industriële tafels kunt u bij taffe terecht maar ook voor vintage tafels kunt u bij Taffe terecht. De Taffe tafels worden op maat gemaakt. Elke Taffe tafel wordt gemaakt met massief hout, eiken of grenen. Bij de geborstelde wagonplanken blijven de planken mooi donker van kleur. Bij allebei de varianten kan er gekozen worden voor een afwerking van een stootvaste en vochtbeschermende verf of houtolie. Bij het eiken kan er gekozen worden voor verschillende kleur tinden, van zeer licht tot donker. Bij de donker gerookte eiken variant is het gerookte eiken tafelblad geheel donker van kleur. Ook vergrijst eiken of zwart eiken is in hat aanbod bij taffe, industriele tafel, industriele eettafel, industriele tafels op maat. 

Vergadertafel

Bij taffe industriële tafels worden industriële vergadertafels op maat op ambachtelijke manier gemaakt. Vintage tafel onderstellen of gietijzeren tafelpoten worden bij ons met een wagonplanken eiken tafelblad verkocht. Het online aanbod vind u op www.taffe.nl en hierkunt u terecht voor elke maat wens industriële tafels. Naast dit aanbod industriele tafel kan er ook gekozen worden voor een serie in hoogte verstelbare tafels. Ook wel crank tafels genoemd. Deze in hoogte verstelbare tafels zijn in hoogte te verstellen doormiddel aan een handwiel te draaien. Kortom veel keuze industriele eettafel, industriele tafel, industriele tafels op maat bij taffe Heemstede.

Bij Taffe tafels kunt u op de website een industriële tafel model uitzoeken die u mooi vindt. Onderaan de pagina van de tafel naar keuze wordt een prijslijst aangegeven. Hierbij staan voor bij ve rschillende houtsoorten verschillende prijzen. 

Levering

Taffe tafels worden geleverd tot elk adres in Nederland. Bij de contactpagina kunt u een mailtje sturen met het tafel modelnummer en maat. Zodra wij u order binnen krijgen zullen wij u een offerte toesturen.

Stalen tafel onderstel 

Industriële tafels op maat met wagonplanken en een stalen tafel frame. De stalen frames zijn gemaakt van plaat of buizen, of kokerprofielen. 

Wagonplanken

Bij taffe tafels worden de industriële tafelbladen gemaakt van wagonplanken of eikenplanken. 

Na velen jaren ervaring houtbewerking hebben wij kennis opgedaan van de juiste manier om wagonplanken te bewerken. Voor de tafel ontwerpen van Taffe industriële tafels worden stalen tafelframes gelast op maat. Met de oude wagonplanken in combinatie met het stalen tafel frame komt het ontwerp uit op een robuust en vintage tafel.


Industriele tafels op maat www.taffe.nl Taffe Industriële & Vintage Tafels, Heemstede Whatsapp/Telefoon: 06-41045902

 

http://www.taffe.nl

Related Posts

Structuur opstellen binnen je bedrijf

Koffiebekers laten bedrukken

Wil jij uw auto beletteren in Roosendaal?