Roman Urty
Image default
Business

TD interieurbouw

Wat is TD interieurbouw eigenlijk? Wie zijn wij? Wij zijn de organisatie, waarmee u uw woning een compleet nieuwe en gemoderniseerde uitstraling kan geven. Wij staan klaar voor klanten die hun keuken willen vernieuwen, klanten die de slaapkamer een andere uitstraling willen geven, de badkamer een strakker design willen geven, de meubels rondom de televisie verbeteren en nog veel meer. We doen ook aan kasten. Voor onze particuliere klanten verzorgen we al jarenlang de interieurbouw en het interieur bij mensen thuis. Samen met u gaan we aan de slag om uw idee over hoe het huis er van binnenuit moet gaan zien te bedenken, ontwerpen en uiteindelijk creëren. Dat begint met een gesprek bij u thuis.

TD interieurbouw, veelzijdig

Wij van TD interieurbouw zijn veelzijdig, omdat we ook veel kunnen betekenen voor onze zakelijke klanten! Wij weten namelijk als geen ander hoe belangrijk de uitstraling van een winkel of restaurant is bij het aantrekken van klanten, die daadwerkelijk wat bijdragen aan de omzet. Uitstraling van het interieur is alles, wanneer de winkel ongezellig overkomt, zullen minder klanten er iets willen kopen. Wanneer een restaurant er saai uitziet, zullen mensen die langslopen op straat niet geneigd zijn om naar binnen te stappen. Daarom gaan we met u aan de tafel zitten om ideeën te bespreken over de opfrissing van het huidige interieur, of juist het compleet omgooien van het interieur en er iets nieuws van maken. Wij zijn in dit opzicht de geschikte partner, zeker omdat we weten welke interieurs mensen aantrekken en afstoten, wij kunnen u hierin adviseren.

Een 3D ontwerp

Het bespreken van allerlei ideeën is uiteraard erg leuk, maar er kunnen op die manier toch misverstanden ontstaan omdat ieder individu het toch anders voor zich ziet. Daarom gaan we na het gesprek met u aan de slag om een 3D ontwerp te maken van het interieur dat we voor ogen hebben. Deze is gebaseerd op uw wensen, en u kunt zo een impressie vormen van de ruimte, en eventuele aanpassingen nog doorgeven. Daarna gaan we voor u aan de slag om alle tot in de puntjes te verzorgen.