Roman Urty
Image default
Business

Tijd is geld, wordt niet langer afgeleid

Tijd is geld, en soms heel erg veel geld. Je zult al elke dag goed moeten plannen hoe de taken gerealiseerd kunnen worden in een zo efficiënte mogelijke manier, nogmaals tijd blijft geld. Als het efficiënter kan dan betekent dat extra geld. Goed kunnen plannen is daarom belangrijk als het taken pakket wat je hebt wat ruimer is. Het plannen zelf kan al veel tijd innemen, maar zonder plannen is er de kans dat je iets vergeet of het een chaos wordt. Ook moet je er handig in zijn, prioriteiten kunnen stellen. Met een breed taken pakket wil je ook graag flexibel zijn, ook dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Maar je wilt geld kunnen besparen dus dan moet je makkelijk kunnen schakelen tussen je taken. Wat helaas niet in te plannen is zijn verschillende telefoontjes van bijvoorbeeld klanten of leveranciers. U kunt helaas niet net zoals de telefoontjes van uw schoonmoeder altijd blijven negeren. Het is geen optie om klanten of belangrijke informatie mis te lopen. Toch is het niet altijd mogelijk om de telefoon op te pakken. Je kunt wel flexibel zijn, maar wanneer je in een vergadering zit dan gaat het lastig.

 

Om nooit meer een vergadering te hoeven verstoren vanwege een ongepland telefoontje en om je ook nog te helpen met uw agenda bijhouden kunt u terecht bij een telefoonservice of antwoordservice. Maak het jezelf makkelijk en neem nooit meer de telefoon op. Nooit meer schakelen, nooit meer risico op het missen van een belangrijk gesprek.

 

Het geeft je ook een fijne uitstraling. Het lijkt namelijk als je een persoonlijke telefoniste hebt, terwijl je die eigenlijk helemaal niet in dienst hebt. De klant of partner krijgt dan altijd dezelfde telefoniste aan de lijn. De beller zal dan nooit verrast worden door altijd een andere telefoniste, maar geniet juist van een professionele behandeling.

http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl/

Related Posts

Praktijkinrichting van All Dent

Heftige gebeurtenissen die veel impact kunnen hebben

Stukadoor Doorn, wat kan deze zoal?