Roman Urty
Image default
Business

Tips om beter te tennissen

Als je een tennisracket Head hebt en de nieuwste tennisschoenen k swiss, dan denk je misschien dat je klaar bent om de nummer een van de wereld te worden. Echter, het hele pad naar roem begint dan juist net, want je zult nog veel moeten oefenen en veel uren moeten spenderen om je spel te verbeteren. Alleen veel trainen is helaas niet genoeg om de top te bereiken. We bespreken hier drie tips die ervoor zorgen dat je een nog betere tennisspeler wordt.

 

Speel toernooien met verschillende mensen

Zoek naar toernooien in jouw regio. Afhankelijk van waar je woont, kan er elk jaar een aantal of zelfs een dozijn of meer tennistoernooien zijn. Veel van deze toernooien zullen mensen van alle niveaus omvatten. Je kunt mogelijk een toernooi starten via je plaatselijke tennisclub. Als je een middelbare school of student bent, kun je proberen lid te worden van het team van je school.

 

Vraag je matchpartners om opbouwende kritiek

Maar een informele discussie met je tegenstanders over je spel. Vraag hen over je prestaties. Ontdek wat zij denken dat je kunt doen om je spel te verbeteren. Vraag hen daarnaast wat je sterke punten zijn. Bied je tegenstander alleen constructieve kritiek als ze erom vragen. Ongeacht het antwoord van uw partner, moet u beleeft reageren en uw dankbaarheid uitspreken voor hun feedback.

 

Zoek een coach of professional om u feedback te geven

Huur een coach of een professionele speler om te observeren hoe je speelt. Hoe meer overeenkomsten ze waarnemen, hoe beter. Op deze manier kunnen ze je spel bestuderen en feedback geven over manieren waarop je je spel kunt verbeteren. Om een coach of professional te vinden kun je contact opnemen met een plaatselijke tennisclub in de buurt of je kunt online een kijkje nemen om te zien of er professionals of coaches in je omgeving zijn.

Related Posts

Hoeveel opslagruimte bij Opslagman heb ik nodig?

De dakkapel prijs

Voor- en nadelen loonservice