Roman Urty
Image default
Business

Tips voor het verven van een leren meubel

Bereid de bank voor op schilderen. Maak zelf verf of zoek Angelus leerverf verkooppunten. Begin met het wegnemen van kussens om de bank gemakkelijker te kunnen schilderen. Plak bovendien delen af die u niet in de verf wilt hebben, zoals houten poten. Gebruik schildersband om deze gebieden af te plakken. Houd er rekening mee dat je ook dingen kunt doen zoals het uittreken van de bankbekleding om de bank een andere look te geven. Repareer eventuele grote scheuren met lijm gemaakt voor leer. Andere mensen raden aan om E6000-lijm te gebruiken. U moet eventuele reparaties schuren zodat het glad is om te schilderen.

 

Een manier om de verf soepel en glad te houden, is door dunne lagen te maken, vooral als u een verf gebruikt die u zelf hebt gemaakt. De dunne lagen zorgen er ook voor dat de verf niet barst. Dat betekent natuurlijk meer werk in het algemeen, maar het eindresultaat zal beter zijn. Smijt niet elke keer grote hoeveelheden verf op de bank. Maak hele dunne, sneldrogende lagen.

 

Gebruik drie of vier lagen. Er zijn een aantal lagen nodig om je bank bedekt te krijgen met verf, dus wees geduldig. Begin met drie lagen, maar misschien heb je wel zes lagen nodig om de bank bedekt te krijgen, samen met een beetje bijwerken. Laat de sofa volledig tussen de lagen drogen. De leerverf bankstel moet droog aanvoelen en geen glimmende vlekken vertonen.

 

Zodra je de verf op het meubel hebt zoals je wil, laat het dan met rust. Laat het minstens twee dagen zitten voordat je iets anders probeert. Raak het niet aan en verplaats het leer niet.

 

Sommige verven kunnen de bovenkant ruw aan laten voelen, vooral als ze niet zijn gemaakt voor leer. Om dit probleem op te lossen, schuur je de verf zodra deze is uitgehard. Begin met ruw schuurpapier en werk af tot fijner papier.

Related Posts

Loodgieter Noordwijk

Het berekenen van het loon

Een eigen laptop samenstellen, alleen maar voordelen