Roman Urty
Image default
Business

Tips voor optisch grotere borsten

Vele meiden kennen een aantal trucks om hun borsten groter, voller, ronder en steviger te laten lijken. Soms vinden ze het nodig, en soms is het een standaard geworden. De ene is nou wat meer gezegend met een volle boezem dan de andere. Voor degene die niet zo gezegend zijn maar dat toch eigenlijk wel willen laten zien, kan je de onderstaande tips en tricks lezen waardoor je een vollere boezem oogt en maakt.

Nummer 1 is superbelangrijk en alles staat of hang hierbij, je houding. Het maakt een wereld van verschil hoe je houding is. Sta of zit je vaak met een bolle rug, dan zakken je borsten wat meer op de achtergrond en komen ze niet vooruit. Wanneer je rechtop zit of staat dan gaan je schouders automatisch verder naar achteren staan waardoor je borst verder naar voren komt en ze dus beter zichtbaar zijn.

Nummer twee, geloof niet altijd alles, ga geen rare medicijnen, pillen of zalfjes gebruiken. Er is nooit wetenschappelijk bewezen dat deze middelen helpen. Daarnaast zijn er tal van manieren om je borsten groter te doen laten lijken. Wil je je borsten echt graag groter dan kan je erover na denken om een borstvergroting laten doen. Laat een borstvergroting wel altijd doen bij een goede kliniek, kijk daarom ook altijd naar de borstvergroting ervaring.

Nummer drie, koop altijd een goed zittende bh. Niks is erger dan een bh die te klein of juist te groot is. Bij een te grote bh ga je er al sneller dingen in stoppen. Doe dit niet, het gaat verschuiven en het zit niet lekker. Mocht je toch je bh willen opvullen met het een of ander ga dan naar de lingeriewinkel en koop daar de juiste vulling die je kan vastzetten in je bh.

Als laatste, nummer vier, wat je op je gezicht doet doe dat ook op je borst. De contouren die je kan maken met je bronzer en highligter kunnen net zo gemakkelijk gemaakt worden bij je borsten. Doe een goede bh aan waarin je borsten perfect passen, en volg daarna de rondingen van je borsten met de bronzer, doe dit in het midden en aan de bovenkant. Zorg dat het goed en gelijkmatig verdeeld is en je hebt optisch grotere borsten gecreëerd.

http://faceland.nl/

Related Posts

Verminder de maandelijkse kosten en maak de portemonnee blij

De betere advocaten bureaus bevinden zich in Amsterdam

Exclusieve Sieraden van Bellano