Roman Urty
Image default
Business

Toepassing van een schuifpoort

De schuifpoort heeft verschillende toepassingen, zo zorgt een schuifpoort bij je tuin dat je gemakkelijk met je auto in de tuin kan parkeren. Daarnaast wordt de schuifpoort ook bij verschillende soorten bedrijventerreinen gebruikt. Alles over de verschillende toepassingen lees je in dit artikel.

 

Schuifpoort bij garageboxen

Om een terrein met garageboxen af te sluiten wordt er vaak een spijlenhekwerk geplaatst met een spijlenschuifpoort. Vaak zijn deze poorten geautomatiseerd zodat ze makkelijk open gaan voor de bevoegden. Wanneer het een groot aantal boxen betreft is het automatiseren met een gsm module het makkelijkste. Hiermee kan je de poort bellen zodat deze opengaat. Dit is een goedkopere optie dan dat je iedereen een eigen afstandsbediening of iets dergelijks dient uit te reiken.

 

Schuifpoort ter afsluiting van schoolterrein

Steeds meer schoolterreinen worden afgesloten wanneer de school niet meer open is. Een geautomatiseerde schuifpoort kan voorzien worden van een tijdschakelaar zodat deze op een vaste tijd en dag opent en weer sluit. Hierdoor kan je mensen gemakkelijk binnen laten als de school open is en houdt je onbevoegden van het terrein wanneer er niemand meer aanwezig is.

 

Schuifpoort als afsluiting van bedrijventerrein

Door veel schuifpoorten op maat worden gemaakt kan je ook extra brede poorten laten maken. Voor bedrijven waarbij er bijvoorbeeld veel vrachtwagens het terrein op en afrijden is het fijn als dit tegelijkertijd kan zodat er geen files ontstaan.

 

Schuifpoort bij tuin

Natuurlijk is het ook mogelijk om een schuifpoort bij je tuin te nemen. Heb je parkeerplek in je eigen tuin maar is een draaipoort niet geschikt door de benodigde ruimte voor de deuren dan is een schuifpoort een goed alternatief. Doordat de deur of deuren naar de zijkant wegschuift kan er een auto direct achter geparkeerd worden.

 

Natuurlijk zijn er nog veel meer toepassingen voor schuifpoorten. Deze poorten kunnen over het algemeen in alle typen hekwerken worden vervaardigd. Dit zorgt voor veel verschillende toepassingen.

Related Posts

Zichtbaarheid op het online web

De ontwikkeling van het kind

Koffiebekers laten bedrukken