Roman Urty
Image default
Business

Uw hovenier in Woudenberg

Hoveniersbedrijf van de Kraats kan ook uw hovenier in Woudenberg zijn. Onze diensten bestaan uit het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin. Wij onderhouden niet alleen tuinen die we zelf hebben aangelegd, maar ook uw bestaande tuin.

Kwaliteit

Hoveniersbedrijf van de Kraats is de hovenier in Woudenberg waar kwaliteit voorop staat. Wij hebben dynamische en ervaren medewerkers in dienst die de kennis en apparatuur hebben om elke keer een perfect resultaat op te leveren. Ons doel is om uw tuin prachtig aan te leggen en te onderhouden. Wij garanderen u kwaliteit en aandacht. Wij zijn zowel in de particuliere als in de zakelijke sector werkzaam.

Tuinontwerp Woudenberg

Wanneer u net een nieuw huis heeft, is het vaak handig om ook direct uw nieuwe tuin aan te pakken. Een nieuwe tuin vraagt om een expert die een plan opstelt. In een persoonlijk gesprek bespreken wij uw wensen en bekijken wij uw bestaande tuin. Hierbij houden wij rekening met de zichtlijnen vanuit uw woning op uw tuin. Wij helpen u graag met nieuwe inzichten en verfrissende ideeën.

Tuinaanleg Woudenberg

Hoveniersbedrijf van de Kraats is een ervaren en betrouwbare partner bij het aanleggen en onderhouden van uw tuin. Wij voeren alle benodigde werkzaamheden uit, zoals grondwerk, de aanleg van bestrating en de verbetering van de grond. Daarna kunnen wij de beplanting verzorgen en speciale elementen, zoals schuttingen, veranda’s en vijvers aanleggen. Ook het onderhoud kunnen wij u volledig uit handen nemen. In elk jaargetijde is het belangrijk om bepaalde zaken in uw tuin aan te pakken. In het voorjaar wordt het gazon onderhouden, in de zomer wordt er gewied, hagen gesnoeid en beplanting verzorgd. In het najaar kunt u denken aan het verwijderen van bladeren en snoeien van hagen en heesters. Heeft u vragen over het ontwerp, de aanleg of het onderhoud van uw tuin of wilt u bespreken wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via de website of bel ons. Op onze website vindt u ook nog veel meer informatie over het bedrijf, onze werkwijze en eerdere projecten.