Roman Urty
Image default
Offers

Verhuisbedrijf in Friesland, Groningen en Drenthe

Woont u in Friesland, Groningen of Drenthe en heeft u behoefte aan een verhuisbedrijf? Oostland Verhuizingen staat in deze provincies klaar om uw goederen tijdens uw verhuizing op een veilige en professionele manier te transporteren van A naar B. U hoeft zichzelf niet druk te maken want ook helpt Oostland Verhuizingen bij het (de)monteren van uw meubels en bij het in- en uitpakken van uw spullen.

Verhuisbedrijf in Kolham, Groningen

Oostland Verhuizingen is een verhuisbedrijf dat zich heeft gevestigd in Kolham in de provincie Groningen. Ook buiten Groningen gaan zij te werk in de andere Noordelijke provincies Friesland en Drenthe. Oostland is een erkende verhuizer en heeft dan ook al meerdere certificaten behaald. Het bedrijf startte in 1928 en bestaat dus inmiddels al meer dan negentig jaar.

Waarom Oostland Verhuizingen inhuren?

Oostland Verhuizingen inhuren tijdens uw verhuizing kan vele voordelen opleveren. Verhuizingen staan bekend als een stressvolle periode. Om zo kalm mogelijk in de verhuizing te stappen, kan het fijn zijn om hulp te hebben zodat u en uw eventuele partner of andere huisgenoten niet alles alleen hoeven te doen. Bovendien is Oostland Verhuizingen ervaren in verhuizingen en hebben ze niet alleen kennis van het vak maar weten ze ook alle trucs om de verhuizing zo spoedig mogelijk te laten verlopen. Kwaliteit is de nummer één prioriteit van het bedrijf en daarom wordt er altijd eerst naar uw wensen gevraagd. De klant is koning en dat is duidelijk bij Oostland Verhuizingen. Naast snelheid, kennis en kwaliteit wordt er ook op het milieu gelet. Dit klinkt misschien dubbel omdat verhuiswagens vaak redelijk wat afvalstoffen afscheiden, toch wil Oostland dit zo veel mogelijk beperken. Ook veiligheid is erg belangrijk en daarom worden altijd duidelijke veiligheidsinstructies verstreken en worden de risico’s geanalyseerd om de veiligheid van de verhuizers, de klant en derden te garanderen.

Naast verhuizingen kunt u ook opslagruimtes aanvragen bij Oostland Verhuizingen. Niets is vervelender dan tussen stapels dozen te moeten slapen en niets te kunnen vinden in één van de vele dozen. Om meer overzicht te creëren, kunt u dus gemakkelijk een opslagruimte aanvragen om uw spullen tijdelijk op te slaan.