Roman Urty
Image default
Business

Verschillende printers en ontwikkelingen

Of je nou thuis, op het werk of onderweg bent. Een printer is altijd erg handig om in de buurt te hebben. Vooral nu alles via de computer gaat en je weinig meer uitgedeeld krijgt op papier. Soms zijn uitgeprinte versies toch wel handig om bij je te hebben.

 

Maar de printers van nu worden steeds uitgebreider, er komen meer functies bij. Dit komt ook omdat wij er steeds meer van verwachten, door alle ontwikkelingen in de wereld. Maar dit gebeurd ook, zo heb je de QR-code. Dit is een tweedimensionale code waar je vanaf je mobiel een foto mee kan maken en je komt via je mobiel op een website terecht van een bedrijf. Dit is een ontwikkeling die nu erg populair en handig is, vooral voor bedrijven. Er wordt ingespeeld op het mobiele gebruik, dit is de laatste jaren erg gestegen. Maar een QR-code print je niet zomaar met een code printer. Om zo’n code uit te printen heb je een QR-code printer nodig. Deze worden alleen gebruikt bij bedrijven die hiermee werken.

 

Ook een belangrijk onderdeel is de codedeersystemen. Hiermee worden alle producten gecodeerd. Dit is voor een bedrijf die producten verkoopt heel belangrijk. Met een code kan je precies zien hoe het product heet, wat de prijs is en hoeveel er op voorraad is. Je hoeft het product ook alleen maar even te scannen en klaar. Makkelijker dan dit kan het eigenlijk niet. Ook bij de kassa gaat het zo veel sneller. De cassiere hoeft niet een hele cijfercode in te toetsen op de kassa, maar kan het product gewoon even scannen.


Al deze ontwikkelingen zijn belangrijk voor de wereld. Het maakt ons leven net wat makkelijker en het is voor bedrijven vaak ook veel makkelijker. Met een QR-code kunnen ze bijvoorbeeld extra klanten krijgen, omdat de klanten zo’n code in een tijdschrift zien. Voor hun is dit weer een grote voordeel.

http://www.kba-metronic.com

Related Posts

Artea is uw specialist in unieke grafstenen in de omgeving van Utrecht

Vitamine D in de winter

Scooter lease geeft je de kans direct te genieten