Roman Urty
Image default
Business

VOIPZeker – Zakelijke nummers

Voipzeker

Als u opzoek bent naar een voip provider bent u bij Voipzeker aan het juiste adres. Het bedrijf biedt naast zakelijke nummers ook servicenummers aan.

Voipzeker

Voipzeker biedt voip telefonie aan. Dit is het bellen via het internet.  Met Voipzeker kunt u veel geld besparen, dit kan oplopen tot wel 70%. u betaalt namelijk niet meer voor een starttarief of voor belminuten. Voor bellen naar het buitenland bent u al helemaal goedkoop uit. Voip providers kunnen namelijk zelf aanbieders kiezen per land. Hierdoor wordt bellen naar China even goedkoop als bellen naar België.

Zakelijke nummers

Voipzeker biedt verschillende zakelijke nummers aan. U kunt kiezen uit een 085 of een 088 nummer.  Beide nummers kunnen gekoppeld worden aan een Voip toestel. Het grote voordeel van een 085 of 088 nummer is dat mensen kunnen zien dat uw bedrijf landelijk opereert. Het verschil tussen een 085 nummer en 088 nummer is de afname. 085 nummers kunnen per stuk worden afgenomen en 088 nummer per 100. Hierdoor is een 085 nummer meer geschikt voor kleinere bedrijven en 088 nummers voor grote bedrijven.

Servicenummers

Naast het aanbieden van zakelijk nummers biedt Voipzeker ook servicenummers aan. U heeft de keuze uit een 0800 en een 0900 nummer. Het verschil in beide nummers is dar 0800 een gratis servicenummer is voor bellers en een 0900 nummer is een betaalde servicenummer.

Als u opzoek bent naar een VoIP provider is Voipzeker de beste keuze. U kunt kiezen tussen verschillende zakelijke telefoonnummers en servicenummers. Neem contact op met het bedrijf om Voipzeker om te kijken wat het bedrijf voor u kunt betekenen.

https://www.voipzeker.nl/telefoonnummers/