Roman Urty
Image default
Business

VvE Beheer Utrecht | VT2000

 

Bij VT2000 bent u voor het secretarieel-, financieel- en technische beheer in Utrecht  aan het goede adres.  Veel bedrijven kunnen u alleen een deel van het beheer uit handen nemen. VT2000 neemt het totale beheer uit handen.

Secretarieel beheer

VT2000 kan u optimaal ondersteunen bi het secretarieel beheer. De ledenvergadering staat centraal. Van het organiseren van een ledenvergadering tot het aanleggen en bijhouden van een ledenregister. Daarnaast is VT2000 erg transparant. Het bedrijf werkt met het programma Twinq. Alle documenten staan op dit programma. Alle leden krijgen een inlog op dit programma waardoor het de documenten kan inzien.

Financieel beheer

Een van de belangrijkste taken als VvE is het financieel beheer. VT2000 heeft kwaliteit, vakkennis en ervaring die erg belangrijk zijn bij het financieel beheer. VT2000  doet de debiteuren en crediteurenbewaking en het opstellen van de jaarrekeningen. Daarnaast zal het bedrijf ook een jaarlijkse begroting opstellen waarin onder andere de kosten voor werkzaamheden aan het pand worden meegenomen.

Technische beheer

VT2000 is 24 uur, 7 dagen per week bereikbaar als u klachten of schade heeft. Het bedrijf werkt samen met vaste leveranciers waardoor de kosten lager uitvallen. U kunt voor het technische beheer bovendien vertrouwen op de expertise van de bouwkundige beheerders. Deze bouwkundige beheerders werken al jarenlang voor verschillende VvE’s en hebben dus erg veel ervaring.

VT2000 is uw oplossing voor het VvE beheer in Utrecht. Het secretarieel-, financieel-, en technische beheer, VT2000 kan u het gehele beheer uit handen nemen. Neem contact op met het bedrijf om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw complex.

Een professionele VvE beheerder uit Beverwijk inschakelen? Schakel dan De Amsterdamse VvE Beheerder in!

Related Posts

Autoleren rijden in Nieuwegein

Directie units kopen

Een snelle GSM Reparatie