Roman Urty
Image default
Business

Waarom de Nintendo Gift Card in huis halen?

Ben je al tijden aan het staren naar die toffe games voor je Nintendo DSi (XL), Wii U, Nintendo 2DS of Nintendo 3DS? Heb je niet de beschikking over een creditcard? Dan ligt de oplossing voor jou in de Nintendo Gift Card. Met een Nintendo Gift Card koop je de downloadversies van Nintendo games, maar ook software die je niet in reguliere winkels kunt krijgen. Zo hoef je niet te wachten op de postbode, maar kan je je games direct spelen! Ook hoef je niet je account te koppelen aan een creditcard. De tendens is dat creditcards steeds minder aangeschaft worden. De Gift Card is dan de perfecte oplossing.

Nintendo Gift Card voor nieuwe en ouderwetse games

Het maakt niet uit of je de nieuwste game direct wil spelen of dat je meer zin hebt in een ouderwets spelletje Super Mario. De Nintendo Gift Card geeft je die keuze. Let er wel op dat je voor aankopen voor de Nintendo 2DS, 3DS of Wii, een Europees Nintendo Network ID nodig hebt. Deze zijn namelijk gekoppeld aan de munteenheid van een land. Voor Nederland geldt dat je het makkelijkst in een Nederlandse eShop koopt. Wanneer je bij Dreamgame koopt word je automatisch naar de juiste mogelijkheden geleid. Dreamgame heeft een beveiligde omgeving dus kopen bij hun brengt geen risico’s met zich mee. En ze zijn gespecialiseerd, dus adviezen kun je altijd aan ze vragen.

Gift Card in huis halen?

Met je Nintendo Gift Card koop je games voor je Nintendo DSi (XL), Nintendo 2DS, Nintendo 3DS en Wii U. Heb je meerdere Nintendo consoles, download dan het spel op het apparaat waarop je de game wilt spelen. Downloadversies worden namelijk niet gedeeld met andere apparaten van Nintendo. Je Nintendo Gift Card tegoed vervalt nooit. Als je je tegoed nu opwaardeert met de Gift Card, heb je alle tijd van de wereld om je tegoed op te maken. Dus ook als je alleen maar kleine aankopen doet in de eShop, kan deze kaart voor jou van grote waarde zijn. Nintendo Gift Card kopen, doe het veilig bij Dreamgame!

https://www.dreamgame.nl/giftcards/nintendo-eshop-cards

Related Posts

Stellenangebote Ahaus

Een busje huren omgeving Wageningen?

Zichtbaarheid op het online web