Roman Urty
Image default
Business

Waarom een office 365 back-up maken?

Ik heb laatst een back-up laten maken voor mijn Office 365 door een bedrijf. Zelf had ik geen idee hoe dit moest. Op de website van het product werd heel vaag uitgelegd hoe je dat zelf kon regelen maar ik kwam er maar niet uit. Zelfs mijn collega’s konden er niet uithalen, daarom ging ik kijken of er andere bedrijven waren met hetzelfde probleem en of ik deze op een goede manier kon oplossen.

Voordelen van het maken van een Office 365 back-up

Al snel kwam ik op een bepaalde website terecht die voor een bepaalde prijs een Office 365 back-up voor je maken in een paar minuten. Bovendien hadden ze op de site allemaal voordelen staan die je met de back-up had. Bijvoorbeeld dat zij de back-up in een apart datasysteem. Hierdoor kunnen wij altijd gemakkelijk onze bestanden terug vragen en is het ook voor hun goed overzichtelijk. Nog een groot voordeel is dat we geen limiet hebben op het back-uppen van de bestanden. We kunnen zoveel mogelijk naar hun sturen. Dat is erg fijn want wij hebben echt veel bestanden van word! Dus het werd tijd dat ik met hun contact zocht en kijken of ze iets voor ons konden betekenen.

Dit bedrijf kan dat voor je doen!

Ik had snel contact met een bedrijf via de mail en kon daar goed met iemand communiceren over wat ik precies wilde van het bedrijf. Ze snapte de situatie en stuurde ons een informatiefolder voor meer info. Hierdoor konden we nog even nadenken of we dit zeker wilden, maar we waren al helemaal overtuigt dat dit een goed idee was. Daarom stuurde we een mail dat we met hun wilden samenwerken. Dit was goed en we konden via een link makkelijk onze bestanden opsturen. Bovendien kregen daarbij een inlogcode om onze gemaakte datasysteem te gaan. We zijn nu een paar maanden verder en het systeem werkt goed. We willen niet meer anders.

Bezoek de website

Bent u benieuwd wat dit bedrijf voor uw bedrijf kan betekenen? Bekijk dan de website via Backupmyoffice365 voor meer informatie hierover.

Related Posts

Letselschade begeleiding van cruciaal belang

Waarop kan ik besparen in het huishouden?

Werken en leren voor een baan bij de gemeente