Roman Urty
Image default
Business

Wat is een RIH fiets?

RIH fietsen zijn de elektrische fietsen die u naar verschillende locaties kan brengen, als u meer wilt weten over de RIH fietsen bezoek dan onze website. Weet de consument eigenlijk wel wat een RIH fiets is en waar je deze fietsen kunt verkrijgen?

Elektrische of traditioneel?

Steeds meer mensen schaffen een fiets aan, het is in Nederland namelijk normaal om 70% van je activiteiten met de fiets te doen. Je kan hierbij denken aan sporten, winkelen, boodschappen doen of iemand bezoeken. Eigenlijk wordt alles in Nederland op de fiets gedaan een groot deel van onze infrastructuur is hier ook op ingedeeld. Als je er voor zorgt dat veel mensen met de fiets gaan dan kan je besparen op een aantal aspecten, maar wat nog belangrijk is dat mensen die met de fiets gaan ervoor zorgen dat het klimaat niet wordt beïnvloed door uitstotende uitlaatgassen. Je ziet steeds meer mensen die kiezen voor een elektrische fiets, want dit zorgt er nu voor dat je langere afstanden kunt afleggen in plaats van kortere afstanden met een traditionele fiets. Maar als je kijkt naar de elektrische fietsen, wat is nu eigenlijk een RIH fiets?

RIH elektrisch fietsen

De RIH fiets is een elektrische fiets die al ruim honderd jaar bestaat, maar dit was natuurlijk niet al honderd jaar lang een elektrische fiets. Dit model is begonnen als sportfiets en is door de jaren heen omgebouwd tot de elektrische fiets die tegenwoordig bekend is. Verder kan deze fiets worden ingezet als stadsfiets, want doordat je met de elektrische fiets de binnenstad in mag kan je ten alle tijden op een versneld tempo door de binnensteden heen. Als je meer wilt weten over de elektrische RIH fietsen, wacht dan niet langer en bekijk direct ons uitgebreide online assortiment. Als u vragen heeft over de mogelijkheden van de elektrische fiets, neem dan direct contact met ons op!