Roman Urty
Image default
Business

Website laten bouwen door een WordPress specialist

Als u een website wilt laten bouwen door een WordPress specialist, dan bent u bij SiteToGo aan het juiste adres. WordPress is een Content Management Systeem waarmee u heel gemakkelijk een website kunt maken én onderhouden. WordPress is erg geschikt voor blogs, informatieve websites of als een webshop. WordPress wordt veel gebruikt, steeds meer. Op dit moment is het zelfs zo dat 80% van de websites die in de VS gelanceerd worden én een CMS gebruiken op WordPress draaien. Wij zijn al jaren bekend met WordPress en we hebben ons door de jaren heen gespecialiseerd in het werken met WordPress.

Kosten van een WordPress specialist

Als WordPress specialist bouwen wij al jaren kwalitatief hoogwaardige websites. Wij hebben meer dan 16 jaar ervaring in het maken van mooie en goed vindbare websites en dat voor een vaste prijs van €450,-. Onze prijs is zo laag omdat wij werken vanuit bestaande template ontwerpen. Dit betekent absoluut niet dat u een standaard website krijgt, want wij kunnen veel naar uw wens aanpassen. Binnen een week realiseren wij uw website en vanaf dat moment kunt u hem verder aanpassen naar uw smaak. U kunt de titels, teksten en kleuren aanpassen bijvoorbeeld. Mocht u er toch even niet uitkomen, dan heeft u altijd ons nog. Wij helpen uw graag met deskundig advies. Kortom, als u zoekt naar een WordPress specialist dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat kan ik verwachten van een WordPress specialist?

Van een WordPress specialist kunt kwalitatief hoogwaardige websites verwachten die niet alleen goed werken op de computer, maar ook op de mobiele telefoon en tablet. Met onze 16 jaar ervaring hebben wij meerdere websites gebouwd. Van websites voor designers tot websites voor personal trainers, wij hebben er ervaring in. Naast het hebben van een goede website is het belangrijk om goed vindbaar te zijn op Google. U kunt de beste website ter wereld hebben, maar als niemand uw bedrijf kan vinden op het internet, levert het alsnog weinig op. Wij zorgen ervoor dat uw website goed vindbaar is door middel van bijvoorbeeld SEO-zoekwoorden. Kijk voor meer informatie op www.sitetogo.nl

Related Posts

SIP Trunk is ideaal voor op de werkvloer

Het effect van adverteren op Facebook

De makelaar uit Veenendaal heeft ons geholpen