Roman Urty
Image default
Business

Werken en leren voor een baan bij de gemeente

Direct nadat u uw papiertje van het HBO of WO ontvangen heeft aan de slag bij de gemeente? Dat kan met een traineeship gemeente van Newpublic. U hoeft niet lang te wachten met een baan op niveau en eindeloos te solliciteren zonder werkervaring. Doe de nodige werkervaring op en geniet van extra ondersteuning. 

Werken en leren 

U kunt direct fulltime aan de slag als trainee bij de gemeente. Newpublic werkt met veel verschillende gemeente en overheidsinstellingen, dus er is altijd wel een plek bij u in de buurt. U kunt uw kwaliteiten omzetten naar praktijkervaring. Heeft u een opleiding gedaan in de richting van Communicatie? Ga dan aan de slag als Communicatiespecialist bij de gemeente. Naast een functie op maat volgt u ook een online trainingsmodule. Zo leert u meer over het werken bij de gemeente en krijgt u extra ondersteuning. 

Vergoeding en baangarantie 

Uw inzet wordt zeker beloond, u ontvangt een marktconform salaris voor een trainee. Deze twee jaar werkt u fulltime en krijgt u hier natuurlijk iets voor terug. Wat nog beter is dat veel trainees van Newpublic een vaste aanstelling krijgen aangeboden na het volgen van de traineeship gemeente. Zo is een traineeship gemeente een echte investering in uw toekomst. 

Wilt u meer weten over deze unieke traineeship gemeente? Neem dan een kijkje op de website van Newpublic voor meer informatie en alle eisen voor het aanmelden.

Related Posts

Een dansschool in Wensink voor jou!

The advantages of a veranda

iPhonehoesjes.nl: een groeiende jonge onderneming