Roman Urty
Image default
Business

Werken met de HP PageWide printer

Veel professionals kiezen tegenwoordig voor een HP PageWide printer.

Wanneer je een apparaat wilt aanschaffen waarmee je hoge kwaliteit afdrukopdrachten in een groot formaat kan maken, dan moet je de juiste keuze maken. De opdrachten die je uitvoert voor je klanten, moeten van een uitstekende kwaliteit zijn, en ze moeten uiteraard op tijd klaar zijn Met een HP PageWide printer haal je een uiterst betrouwbaar apparaat in huis.

Betrouwbare partner

Met een HP PageWide printer heb je een betrouwbaar apparaat in huis gehaald dat kwalitatief uitstekend werk aflevert. Voor de nieuwe klant die je net hebt binnengehaald is het van levensbelang dat het commercieel drukwerk op tijd wordt geleverd. Een veelal onderschat probleem bij zakelijke grootformaat printers van deze soort, is het storingspercentage.

Hierbij kunnen we onderscheid maken tussen mechanische storingen, software storingen en netwerk gerelateerde storingen. De grote spelers op de markt, waarvan er een handvol zijn tegenwoordig, hebben allemaal uitstekende apparaten in huis,zolang ze het doen tenminste. De HP PageWide printer is zo’n apparaat met ook een aantoonbaar laag storingspercentage.

Storingen

Mocht er bij je HP PageWide printer een storing optreden, dan wil je dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Elk apparaat zal vroeg of laat te maken krijgen met een storing. Ze zijn nu eenmaal onderhevig aan slijtage. Het papier kan gaan vastlopen vanwege versleten onderdelen. Het apparaat weigert om wat voor reden dan ook om  verbinding te maken met het netwerk. Of de software waarmee het apparaat werkt, reageert niet meer. Daar sta je dan met je handen in het haar, want die belangrijke opdracht moet af. Bij een HP PageWide printer bestaat de mogelijkheid om het apparaat te kopen met een servicecontract. Dat zou kunnen betekenen dat er bij een mechanisch probleem een service monteur moet langskomen binnen een bepaald aantal uren. Wanneer er een probleem is, dat gerelateerd is aan het netwerk of aan de software van het apparaat, dan kan men contact opnemen met de helpdesk. Zij kunnen dan op afstand de pc en het apparaat overnemen om het probleem op te lossen.

Consumables

Een ander onbelicht aspect bij je HP PageWide printer en soortgelijke apparaten, is de beschikbaarheid van inktcartridges en papier. Voor velen zal het niet onbekend in de oren klinken dat men een opdracht niet afkreeg vanwege het ontbreken van deze zogenaamde consumables. Bij de HP PageWide printer betaat dit probleem niet of nauwelijks. Dit vanwege het uitstekende logistieke netwerk en geïntegreerde oplossingen waarvan gebruik wordt gemaakt.


Bekijk de website voor meer informatie.

Related Posts

Gezondheid

Hier koop je het leukste hoesje voor je Samsung Galaxy A40

Trek meer klanten aan door enkele verbeteringen