Roman Urty
Image default
Business

Zichtbaarheid op het online web

Adverteren gebeurt allang niet meer zoals dat een halve eeuw geleden gebeurde. Een halve eeuw geleden ontstonden pas de customer relations afdelingen en die richtte zich enkel op de grote massa. Hoe verleid je de massa? Voordat bedrijven gingen werken met een customer relations afdeling en een marketing afdeling werden producten niet zo tentoongesteld als dat nu gebeurd. Je fabriceerde een auto? Wat je toen deed was aangeven welke features deze auto dan wel niet had. Wat voor een motor erin was gebouwd en waar de stoelen van waren gemaakt.

 

Tegenwoordig richten bedrijven zich meer op de verlangens van de klant. Het gevoel van vrijheid wanneer u deze auto rijd. Het gevoel van snelheid en de wind door je haren. Door de marketing is de klant veel interessanter geworden. Hoewel dit natuurlijk nog steeds veel ziet in reclames hoe auto’s op een avontuurlijke of spannende manier worden tentoongesteld heeft het internet voor weer een nieuwe verandering in de marketing gezorgd.

 

Van product en zijn eigenschappen, denk aan de auto en de motor en stoelen, naar consument en nu in combinatie met het internet. Je grote doelgroep bereik je nu via het internet en ook het internet bevat veel verschillende kanalen. Tegenwoordig kent iedereen het effect en succes van het internet en daardoor is de concurrentie groot geworden op het online web.

 

Voor de marketeerzijn weer nieuwe uitdagingen aan het licht gekomen. Een daarvan is hoe je gevonden kunt worden tussen deze grote zee van concurrentie. Een van die kanalen op het internet is de zoekmachine. De zoekmachine maakt de gebruiker mogelijk het internet af te speuren naar zijn opgegeven zoekwoorden en als jij daar als onderneming als eerste bij tevoorschijn komt, dan ben je zichtbaar voor een grote doelgroep.

 

Online zichtbaarheid wordt dus voor een deel bepaald door de zoekmachines en deze zoekmachines worden door elk persoon gebruikt. Je spreekt dus tegen een miljoenen publiek als je als onderneming hier op een interessante positie kunt komen als het gaat om jou zoekwoorden. Daar kan Adwords adverteren u wel mee helpen. Daarmee komt u namelijk boven aan de zoekresultaten te staan als het uw zoekwoord wordt ingetypt waarop u heeft geadverteerd.

http://www.economy.nl/

Related Posts

Persoonlijke beveiliging inhuren?

Verhuizen Leiden? Tips bij het inpakken van de spullen

Internet Marketing is van groot belang voor uw organisatie