Roman Urty
Image default
Business

Zone Atex verlichting van de beste kwaliteit

De lampen van Zone Atex staan voornamelijk bekend om één uniek aspect: ze zijn bestand tegen explosiegevaar. Er zijn veel locaties met een verhoogd risico op explosies en het is niet raadzaam om daar reguliere lampen te gebruiken. Het gaat hierbij voornamelijk om offshore en onshore locaties in verschillende toepassingen. Denk hierbij aan fabrieken, maar ook aan olieraffinaderijen en boorplatforms. Alle locaties met een verhoogd risico op explosiegevaar dienen voorzien te zijn van Zone Atex verlichting. Welke lampen je ook nodig hebt, bij Zone Atex vind je precies wat je nodig hebt. Of het nou gaat om een kleine looplamp of een grote hanglamp, dankzij het brede productaanbod van Zone Atex hoef je niet bang te zijn dat de verlichtingsbron waar jij naar op zoek bent er niet tussen zit. Benieuwd naar het assortiment en de vele voordelen van deze lampen? Dan is het aan te raden om zeker nog even verder te lezen.

Het productaanbod

Bij Zone-Atex.nl staat gebruiksgemak voorop. Je vindt daarom een groot aantal uiteenlopende lampen in het productassortiment. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hanglamp of een floodlight, maar ook schijnwerpers, handlampen, tankverlichting, inspectielampen en meer! Dankzij de ruime keuze aan verschillende lampen wordt het een stuk makkelijker om de verlichtingsbron te vinden die aansluit bij jouw wensen en eisen.

Welke lamp heb ik nodig?

Vind je het nog lastig om zelf in te schatten welke lamp je nodig hebt? Dan is dat erg goed voor te stellen, het brede aanbod heeft zo veel te bieden en dat maakt de keuze natuurlijk niet makkelijker. Kom je er echt niet uit? Neem dan vrijblijvend contact op met een van de specialisten van Zone-Atex. Zij kunnen je voorzien van advies op maat zodat je zeker weet dat je je richt op de juiste verlichtingsbron.

https://www.zone-atex.nl/

Related Posts

Verzinkte Zäune, genau das Richtige für Sie!

Beter boeren

Dankzij HSV tmp konden we ons grote project laten uitvoeren!