Roman Urty
Image default
Offers

Zonnepanelen?

Zonnepanelen van Veba zijn uiteraard een uitstekend idee, en dat kan allemaal geregeld worden met Veba. U kunt op deze manier duurzaam stroom opwekken met uw eigen panelen, en tegelijkertijd geld besparen op de energierekening omdat uw verbruik van de energiemaatschappij omlaag gaat. U krijgt meer controle over uw stroomverbruik, vooral omdat u nu uw eigen stroom opwerkt, daarmee dus bespaart op de energierekening en bovendien de zon als duurzame bron van energie gebruikt. De uitdrukking luidt dan ook: voor niets gaat de zon op. Wij vinden het leuk om dan meteen geld te verdienen met het gratis opkomen en ondergaan van de zon.

Vragen over zonnepanelen

Ook al klinkt het plaatsen van zonnepanelen als een ontzettend goed idee voor uw woning, kunnen we ons voorstellen dat u nog met een aantal vragen zit. Bijvoorbeeld, hoe weet u of uw dak wel geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen? Of, hoeveel panelen kunt u eigenlijk kwijt op uw dak? En, wat is uw investering in dit project? Wat leveren de zonnepanelen op, en in hoeveel jaren is de investering weer afbetaald? Allemaal belangrijke vragen. Gelukkig kunnen wij van Veba u een aantal antwoorden geven.

Gratis opbrengstrapport

Met Veba Energie kunt u een gratis en vrijblijvend opbrengstrapport aanvragen, die normaal ter waarde van €95,- is! Om al uw vragen in de vorige alinea te beantwoorden, maken we met onze unieke software een berekening die op maat is voor uw situatie. U krijgt op deze manier gelijk inzicht in de situatie van uw woning, en kunt u op basis van deze informatie gelijk kijken of zonnepanelen plaatsen op uw dak iets is waar u in wilt investeren. In de berekening nemen we factoren mee zoals de zoninstraling, en de hoogteprofielen van uw woning. U krijgt in een eenvoudig te begrijpen overzicht gelijk te zien hoeveel de installatie u zal kosten, en wat het bovendien zal opleveren in de lange termijn. Op deze manier werken we er langzaam naartoe om in 2050 klimaatneutraal te wonen. Een streven die toekomstige generatie hopelijk zal helpen.

Related Posts

Verhuisbedrijf in Friesland, Groningen en Drenthe

Fysiotherapie Vathorst brengt u een fittere levensstijl!